Brøndbyernes haveby

Afdeling 4

Søndag den 13. oktober klokken 10.00 – 13.00

  • Opgaverne lægges ud på hjemmesiden, facebook og hænges op i udhængsskabet, i god tid inden fællesarbejdet

Fællesarbejdsudvalget har udover selve fællesarbejdet også påtaget sig at kigge på et par af de større udfordringer, både nu og på sigt. Vi vil løbende informere bestyrelsen om vores overvejelser, således bestyrelsen, via blandt andet vores input, kan træffe de rigtige beslutninger, både økonomisk og kvalitetsmæssigt.

  1. Vi med den lokale gartner om hvordan vi bedst får etableret en effektiv pasning af bedet/træstykket ud mod Mosebjergvej, så vi ikke skal bruge alle foreningens frivillige kræfter på at trimme skovbunden, hver gang der er fællesarbejde.
  2. Vi kigger også på alle asfaltbelægninger på foreningens to veje, Stjernestien og Venusstien – vi kan se, at der flere steder er tegn på markant slitage.
  3. Vi tager en dialog med kommunen om den kommende påbudte udvidelse af kildesorteringen. I første omgang drejer det sig om placering af beholdere til organisk materiale, formentlig ved hver enkelt container der er placeret på vores to stier. Dialogen vil være om både det praktiske i kildesorteringen, om det praktiske i placering af beholdere og om det praktiske i en evt. udvidelse af de nuværende arealer på stierne, hvor vi har affaldscontainere stående til brug for de enkelte rotunder.
  4. Vi tager en dialog med kommunen om de generelle krav til indretning af areal og afhentning af de nuværende specialcontainere, som p.t. er etableret ved siden af grøntgården.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top